On Air

PRODUCCIÓ RCE

FINESTRES, PICOS I PIRÀMIDES

Magazine

Presentat per Abel Segura y Mila Lozano


Scheduled on:
Dilluns 21:00 23:00

“Finestres, Picos i Piràmides”

Cada dilluns de 21h a 23h

El magazine de RCE 106.9 FM.

MÚSICA, SOCIETAT, ECONOMIA, ESPORTS, SALUT I BENESTAR, CULTURA, ART, HUMOR I ENTREVISTES D’ACTUALITAT

Concebut com un espai de trobada i de diàleg, a Finestres, Picos i Piràmides integrem diferents àmbits al voltant de la cultura i dels seus protagonistes.
Donem veu i visibilitat a persones i projectes que nodreixen la nostra societat amb visions i recursos d’ampli espectre. Així, cada dilluns, es donen cita als nostres estudis músics, artistes, metges i metgeses, psicòlegs i psicòlogues, actrius i actors, advocats i advocades, economistes, esportistes, escriptores i escriptors, viatgers i viatgeres, educadors i educadores, empresàries i emprenedors… en definitiva, expertes i experts de distintes disciplines.

El nostre programa, nascut ara fa dos anys i sumant més de 100 dilluns en antena i 200 entrevist

es, està conduit per l’Abel Segura i la Mila Lozano, que hi posen tota la seva il·lusió i energia.

L’Abel és el precursor d’aquesta aventura i ha estat fundador i ex-president de l’Escola d’Escacs de Barcelona, activitat paral·lela a una sòlida trajectòria en el món empresarial.

 

La Mila és artista visual, Professora de Creativitat i Innovació a la Universitat Oberta de Catalunya i Ambaixadora de la Fundació Carta de la Pau dirigida a l’ONU.

Només ens resta agrair al nostre tècnic Eduard López i a oients, espectadores i espectadors, la vostra complicitat i veu. Sense vosaltres, aquest seria un viatge sense destí!


In: