On Air

METRO CUADRADO METRO CUADRADO

FINESTRES, PICOS I PIRÀMIDES

Magazine

Presentat per Abel Segura, Joana Alberti i Ramón Puig


Scheduled on:
Dilluns 21:00 23:00

“Finestres, Picos i Piràmides”

Cada dilluns de 21:00h a 23:00h.

El magazine de RCE 106.9 FM.

MÚSICA, SOCIETAT, ECONOMIA, ESPORTS, SALUT I BENESTAR, CULTURA, ART, HUMOR I ENTREVISTES D’ACTUALITAT

Concebut com un espai de trobada i de diàleg, a Finestres, Picos i Piràmides integrem diferents àmbits al voltant de la cultura i dels seus protagonistes.
Donem veu i visibilitat a persones i projectes que nodreixen la nostra societat amb visions i recursos d’ampli espectre. Així, cada dilluns, es donen cita als nostres estudis músics, artistes, metges i metgeses, psicòlegs i psicòlogues, actrius i actors, advocats i advocades, economistes, esportistes, escriptores i escriptors, viatgers i viatgeres, educadors i educadores, empresàries i emprenedors… en definitiva, expertes i experts de distintes disciplines.

El nostre programa, nascut l’abril de 2019 i sumant més de 150 programes en antena i 250 entrevistes, està conduit per l’Abel Segura, la Joana Alberti i Ramón Puig, que hi posen tota la seva il·lusió i energia.

L’Abel és el precursor d’aquesta aventura i ha estat fundador i ex-president de l’Escola d’Escacs de Barcelona, activitat paral·lela a una sòlida trajectòria en el món empresarial.

 

Joana Alberti. Biòloga. Personal Shopper . Amant de la cultura i la Naturalesa. Emprenedora i amb actitud de treball positiva.

 

Ramón Puig. La seva vida profesional ha estat lligada al món de la empresa i en la seva darrera etapa, com a director de Finances i Juridica del RACC.
El seu objectiu, juntament amb l’Abel i la Joana, és entretenir, comunicar i presentar temes de màxim interès i actualitat per a l’audiència

Només ens resta agrair al nostre tècnic Eduard López i a oients, espectadores i espectadors, la vostra complicitat i veu. Sense vosaltres, aquest seria un viatge sense destí!


In: / / / /