On Air

PRODUCCIÓ RCE

ADOLESCENT360

“ADOLESCENT360"

Presentat per Prof Dr Jaime Rodriguez Quintosa


Scheduled on:
Dijous 17:00 18:00

“ADOLESCENT360″

En llegir “Adolescència”, Què sents? Les papallones en l’estómac en veure el teu crush, la suor freda després d’haver-te oblidat per complet del treball que havies de presentar, aquesta sensació de buit existencial i incomprensió en la qual tan sols et ve de gust estar sol sense més companyia que la que dels teus iguals, o l’eufòria i el desig de menjar-te el món?

En qualsevol cas, hagis estat o siguis adolescent, estaràs d’acord que aquesta etapa es pot resumir en una paraula: intensitat.

Adolescent 360 és el programa que esbudella l’adolescència i l’aborda des d’una perspectiva bio-psicosocial, familiar, comunitària i del benestar que et permetrà conèixer-te i ajudarà al fet que t’entenguin millor.

Ho dirigeix el Prof Dr Jaime Rodriguez Quintosa especialista en pediatria i medicina de l’adolescència i que compta amb la col·laboració especial del Prof Carlos Galante Saval Dietista – Nutricionista especialista en l’abordatge nutricional de l’adolescent i malalties mèdic quirúrgiques de l’aparell digestiu.

Cada dijous de 16:00 a 17:00h.

Presentado por Prof Dr Jaime Rodriguez Quintosa


In: /